Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök kommer til å ta ganske mye plass på PS4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er fortsatt en stund til God of War: Ragnarök slippes på PlayStation 4 og PlayStation 5, men når det skjer i november, er det mange som må belage seg på å rydde plass på harddisken sin, for filstørrelsen er ikke akkurat liten.

Nærmere bestemt kan Novice Gamer Guides bekrefte at spillet nå kan lastes ned på forhånd på PS4, og at filstørrelsen til denne versjonen er på massive 90,6 GB. Den forventes imidlertid å være litt mindre på PS5.

Det er verdt å bemerke at dette er uten en eneste oppdatering, så allerede fra lanseringen når day-one-patchen slippes vil nok størrelsen være litt større enn dette.

God of War: Ragnarök

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.Loading next content