Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök lanseres visst i november

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange av dere har spurt hvorfor Silje og jeg ikke skrev om ryktene rundt at God of War: Ragnarök hadde blitt utsatt til 2023 tidligere denne uken. Nå skal du høre hvorfor.

Jeg har nemlig hørt at God of War: Ragnarök bare har blitt utsatt fra september til november i år. Grunnen til at det ikke blir september er selvsagt at The Last of Us: Part I lanseres da, så Santa Monica og PlayStation bestemte seg da i stedet for å ta nytte av Starfield sin utsettelse og gå for 2022s ellevte måned.

Alltid pålitelige Jason Schreier hos Bloomberg har også kilder som hevder at spillet kommer i november om noen av dere fortsatt tviler på min troverdighet. Nå får vi bare se om utviklerne klarer å holde denne timeplanen eller om God of War: Ragnarök faktisk må utsettes til 2023 etter hvert. Jeg tviler siden kildene mine hevder utviklingen nærmest er ferdig, men man vet aldri i disse dager.

God of War: Ragnarök

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.Loading next content