Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead: The Final Season

God of War-skaperen kritiserer Telltale Games

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen timer siden kunne Telltale Games altså avsløre at de forhandler med noen ukjente selskaper eller personer i håp om å redde de to siste episodene av The Walking Dead: The Final Season fra å skrotes når utviklerstudioet legges ned. Dette er selvsagt vel og bra det, men som flere av oss er enige om er det største problemet med denne situasjonen at over to hundre personer har mistet jobbene sine. En ekstra dårlig nyhet, som også blir stadig vanligere i slike situasjoner, er at flere av utviklerne ikke har fått det som på norsk kalles fristillingserstatning fra Telltale Games heller. Derfor reagerte skaperen av årets God of War på en annen måte enn mange andre først gjorde.

Cory Barlog tok nemlig til Twitter for å svare følgende på meldingen fra Telltale:

"Jeg håper virkelig dette betyr at dere først betaler hele utviklerlaget fristillingserstatningen deres, for deretter å bruke restene til å fullføre de siste episodene. Jeg ville klart å vente så lenge som det trengs for å sikre at vi først behandler de som jobbet så hardt med
medmenneskeligheten og respekten de fortjener.❤️"

Flere andre utviklere og folk i industrien har delt og kommentert denne meldingen for å vise at de håper det samme, så forhåpentligvis fører det til godt nytt for de talentfulle utviklerne i nærmeste fremtid.

The Walking Dead: The Final Season

Relaterte teksterLoading next content