Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Godfall

Godfall er offisielt ferdigutviklet og klart for lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er kanskje ikke next-gen-spillet som folk flest gleder seg mest til, men utvikleren Counterplay Games har bevist i flere omganger at de er seriøse rundt Godfall, og at de ikke bare har laget en Live Service-klone, men et stort, kamporientert eventyr.

Og nå vet vi at spillet ikke blir forsinket heller. Den planlagte lanseringen skjer på PlayStation 5 og PC den 12. november, og spillet er nå offisielt ferdigutviklet. Dette skriver utgiver Gearbox på Twitter:

"We're proud to share that @PlayGodfall has officially gone gold on PlayStation 5! On behalf of everyone working from home at Counterplay Games and Gearbox Publishing, we can't wait to ascend alongside you on #PS5 in November!"

Vi gleder oss til å anmelde spillet i november. Ser du frem til Godfall?

Godfall

Relaterte tekster

2
Godfall kommer til PS4 i august

Godfall kommer til PS4 i august

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

For noen uker siden kom det frem at Godfall var blitt aldersmerket på PlayStation 4. Under Gearbox-presentasjonen på E3 ble det offisielt avslørt at spillet slippes på...Loading next content