Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Godfall

Godfall klart for Xbox og Steam i april

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ble raskt klart at Gearbox og Counterplay sitt Godfall ville bli et klassisk eksempel på spill som glemmes helt vekk etter å ha blitt sluppet samtidig som nye konsoller, men det vil i alle fall selges et par ekstra eksemplarer om et par uker.

Dette siden de to selskapene forteller at Godfall skal lanseres på Steam, Xbox One og Xbox Series i form av en Ultimate-utgave den 7. april. Denne vil selvsagt inneholde alt som har kommet til Epic Games Store- og PlayStation-utgavene så langt, samt den etterlengtede Exalted-oppdateringen som blir tilgjengelig overalt samme dag. Sistnevnte vil blant annet gjøre det lettere og raskere å fikse utstyr i menyene, fjerne flere av de mest plagsomme tingene med å bli slått i bakken og forbedre samarbeidsfokuset i den nye Spirit Realms-modusen. I tillegg vil Xbox Series-utgavene støtte både VRR, Dolby Vision og mer.

HQ
Godfall

Relaterte tekster

2
Godfall kommer til PS4 i august

Godfall kommer til PS4 i august

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

For noen uker siden kom det frem at Godfall var blitt aldersmerket på PlayStation 4. Under Gearbox-presentasjonen på E3 ble det offisielt avslørt at spillet slippes på...Loading next content