Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Goldeneye 007

GoldenEye 007 til flere plattformer?

Ingen dører er lukket for Eurocom

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kommende GoldenEye fra Activision er som kjent en Nintendo Wii-eksklusiv - det sier i alle fall Julian Widdows fra Activision i et intervju med VideoGamer.

- Det er ikke bare i arbeidstiden vi har jobbet hardt med dette. Vi har brukt fritiden vår. Barn har kommet til verden, og til nå er det vel en egen liste med GoldenEye-babyer der ute. Dette er konsollen vi har laget spillet til.

Likevel utelukker han ikke muligheten for at spillet kommer til Playstation 3 og Xbox 360. Ifølge han selv avhenger alt av hvilke utgivere som viser interesse for prosjektet, og utelukker ingenting.

- Aldri si aldri! Slike ting forandrer seg jo ofte når store utgivere kommer med i ligningen? Men for øyeblikket er tanken å slippe til til Wii, og det er slik vi vil at publikummet skal oppleve spillet. Det er bygd for denne konsollen, ikke Xbox 360 og Playstation 3.

Goldeneye 007
Nye muskedundereventyr med vår yndlingsagent venter den 11. november.
Goldeneye 007
Goldeneye 007
Goldeneye 007

Relaterte tekster

Goldeneye 007Score

Goldeneye 007

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

James Bond er tilbake i en nyversjon av klassikeren fra 1997. Kim har smekket på Wii-stroppen og skutt slemminger i hopetall.Loading next content