Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Golf Club Wasteland

Golf Club Wasteland byr på en helt unik golfopplevelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste av oss har spilt golf eller minigolf på et tidspunkt enten i det virkelige liv eller digitalt, og vet hvordan det vanligvis ser ut. Det er et helst solrikt spill med frodig og grønt gress. Dette er imidlertid absolutt ikke det du forventer av det nylig annonserte Golf Club Wasteland.

I stedet for å være en gentlemansport er dette mer et puzzlespill i ruinene av vår sivilisasjon som har ødelagt jorden. Menneskeheten bor nå på Mars og besøker bare jorden for å spille golf, og ved å gjøre dette kommer du til å lære mer om katastrofen som fikk oss til å forlate hjemplaneten vår og hvordan det er å leve på Mars.

Sjekk ut traileren nedenfor. Golf Club Wasteland kommer tidlig i høst til PC, PlayStation 4, Switch og Xbox One.

HQ
Golf Club Wasteland
Golf Club WastelandGolf Club Wasteland
Golf Club WastelandGolf Club Wasteland
Golf Club WastelandGolf Club Wasteland

Relaterte tekster

0
Golf Club WastelandScore

Golf Club Wasteland

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Golffantasten vår Daniel har tatt turen til jordens ødemark for å finne veien til golfhullene gjennom en rekke hinder.Loading next content