Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario Golf: Super Rush

Golf overgår for en gangs skyld fotball på de britiske salgslistene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mario Golf: Super Rush brukte ikke mange dagene på å slå seg til topps. Spillet kom på fredag og strøk direkte forbi det populære FIFA 21 og opp på toppen av salgslistene over fysiske spill i Storbritannia.

I det hele tatt dominerer Nintendo det fysiske salget med både Mario Kart 8: Deluxe, Animal Crossing: New Horizons, Ring Fit Adventure, Super Mario 3D World + Bowser's Fry og Switch-versjonen av Minecraft i topp 10.

Selv om Mario Golf: Super Rush fikk en flott lansering, så smadret det ikke noen salgsrekorder. Det var dog fortsatt snakk om en stigning i salget på 17,5% i sammenlikning med Marios seneste sportsspill, Mario Tennis Aces, skriver Gamesindustry.biz.

En rekke nye titler fikk kjempet seg inn på listen. Scarlet Nexus debuterer som nummer åtte, mens Olympoc Games Tokyo 2020: The Official Video Game oppnår en respektabel 11. plass.


  1. Mario Golf: Super Rush

  2. FIFA 21

  3. Ratchet & Clank: Rift Apart

  4. Mario Kart 8: Deluxe

  5. Animal Crossing: New Horizons

  6. Assassin's Creed: Valhalla

  7. Minecraft (Switch)

  8. Scarlet Nexus

  9. Ring Fit Adventure

  10. Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Mario Golf: Super Rush

Relaterte tekster

0
Mario Golf: Super RushScore

Mario Golf: Super Rush

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Det var bare et spørsmål om tid før Nintendo kom til å slippe et Mario Golf-spill på Switch. Nå er det endelig her, og det byr på en fin blanding av det familiære og det nye.Loading next content