Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sports Story

Golf Story-skaperne avslører Sports Story

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sidebar Games tok mange på sengen med Golf Story i 2017. Spillet ble raskt en indieperle blant Nintendo Switch-eiere med sin blanding av golf og eventyr, så hvordan går man videre etter noe slikt. Ved å utvide med andre idretter selvsagt.

Det er i alle fall tanken til utviklerne som benyttet anledningen under kveldens Nintendo Indie World Showcase til å avduke Sports Story. Som navnet indikerer er dette en oppfølger til Golf Story hvor vi får kose oss med flere aktiviteter. For selv om den første traileren gir et lite glimt av golf får vi også mulighet til å spille både fotball, tennis, volleyball, baseball og mer med spesielle regler. Vi loves også nye rollespillelementer som dungeons og spionasje, men mer informasjon om dette skal vi først få neste år siden spillet skal lanseres en gang i midten av 2020. Traileren kan du uansett se under.

HQ
Sports Story
Sports StorySports StorySports Story

Relaterte tekster

0
Sports StoryScore

Sports Story

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Sidebar utvider med alle mulige forskjellige ting, samlet i en suppe så forvirrende at det kan være vanskelig å danne seg en oversikt over det hele.

0
Sports Story utsatt på ubestemt tid

Sports Story utsatt på ubestemt tid

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Når giganter som Xbox Game Studios og CD Projekt Red må se seg nødt til å utsette spillene sine i disse dager bør det ikke komme som et sjokk at et spill mange håpet å se...Loading next content