Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Goodbye Volcano High

Goodbye Volcano High har en utgivelsesdato

Etter en rekke forsinkelser er det antropomorfiske eventyret nå satt til å ankomme i juni.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den kanadiske indieutvikleren Ko_Op sitt eventyrspill,Goodbye Volcano High, har nå en utgivelsesdato. Det tilsynelatende svært originale spillet som følger en haug med antropomorfe dinosaurkarakterer - hvorav en er ikke-binær - gjennom deres siste år på videregående skole vil bli utgitt på PlayStation 4, PlayStation 5 og PC den 15. juni.

Goodbye Volcano High ble først annonsert på Sonys Future of Games-arrangement for PlayStation 5 den 11. juni 2020, og skulle egentlig slippes i 2021. Siden den gang har vi altså sett en rekke utsettelser, men ventetiden er visst snart over.

Goodbye Volcano High

Relaterte tekster

0
Goodbye Volcano HighScore

Goodbye Volcano High

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Har du noen gang lurt på hvordan Riverdale ville vært hvis den erstattet Archie med en antropomorf dinosaur? Nå kan du finne det ut.

0
Goodbye Volcano High utsatt til 2022

Goodbye Volcano High utsatt til 2022

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ett av spillene som virkelig utmerket seg visuelt i fjorårets PlayStation 5 sin Future of Gaming-sending var uten tvil Goodbye Volcano High. Som om presentasjonen ikke...Loading next content