Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bioshock

Gore Verbinski snakker ut om Bioshock-filmen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For åtte år siden kunne Gore Verbinski (kjent for blant annet The Ring, Pirates of the Caribbean, og Rango) avsløre at han jobbet med en Bioshock-film. Etter noen år ble det mer og mer åpenbart at filmen aldri ville bli en realitet, og nå kan regissøren avsløre hvorfor.

Under en "Ask Me Anything"-tråd på Reddit kunne han si følgende:

"Vi var åtte uker unna filming da den ble stoppet. Filmen skulle ha en aldersgrense på 16 år (R rated), og jeg ville ha det slik. Jeg følte at det var passende, og det var en dyr film. Det var en massiv verden vi skapte, og det var en verden vi ikke bare kunne dra til et område for å filme. I A Cure For Wellness klarte vi å virkelig bruke utvalgte områder for å skape verdenen. Det ville ikke ha vært mulig i Bioshock. Vi måtte ha bygd et helt underjordisk univers. Jeg tror derfor kombinasjonen av den høye prislappen og aldersgrensen gjorde at Universal ikke var komfortable med å gå videre."

Han spesifiserer samtidig at det på den tiden var mange påkostede filmer med den høye aldersgrensen som mislyktes, noe som gjør at han fortsatt har tro på at en Bioshock-film blir realitet nå til dags. Om det blir med han i regissørstolen er han fortsatt meget usikker på.

Er Bioshock et spill filmskapere bør holde seg langt unna, eller virkelig omfavne?

Bioshock

Relaterte tekster

BioshockScore

Bioshock

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Et av årets viktigste spill er rett rundt hjørnet, og Gamereactor har tatt turen gjennom undervannsbyen Rapture...

0
Bioshock blir film på Netflix

Bioshock blir film på Netflix

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har snart gått 15 år siden Irrational Games ga oss det fremragende Bioshock, og nesten like lenge siden Pirates of the Caribbean-regissøren Gore Verbinski planla å...Loading next content