Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gotham Knights

Gotham Knights kommer kanskje ikke til PS4 og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært en lang overgang fra forrige generasjon til den nye, mye på grunn av mangel på konsoller, og et stort antall titler lanseres fortsatt på begge generasjonene. Men det virker som at dette er i ferd med å endre seg sakte, men sikkert. Et eksempel på det får vi fra Gotham Knights som nylig ble aldersmerket i Taiwan. I den forbindelse fremgår det at spillet kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series - og ingenting annet.

Som PlayStation Lifestyle påpeker er det indikasjoner på at Warner Bros. Montreal har valgt å droppe disse versjonene helt, da det gir utviklere mer teknisk frihet til å fokusere på de nyere formatene.

Tror og håper du at det stemmer?

Gotham Knights

Relaterte tekster

0
Slik starter Gotham Knights

Slik starter Gotham Knights

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Filmselskaper har etter hvert fått for vane å offentliggjøre de første minuttene av storfilmene sine i håp om å gi enda flere lyst til å se resten, noe som ikke er...Loading next content