Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gotham Knights

Gotham Knights lar flere spille som samme karakter

Det skal visst også skje noe morsomt når to spiller som samme karakter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Gotham Knights ikke krever det, så er spillet bygget for å støtte co-op mellom de fire spillbare karakterene (Nightwing, Batgirl, Robin og Red Hood). Men hvis du velger å spille med fremmede, så kan det jo hende at de dropper inn som den karakteren du allerede spiller som.

Det har heldigvis blitt bekreftet i et intervju med Game Informer at spillet tillater at flere er den samme karakteren. Det gir deg frihet til å være akkurat den karakteren du ønsker, men det kan skape ubalanse i innlevelsen også.

"Vi overlater det til spillerne. Vi vet at noen vil ønske å ha forskjellige karakterer, men noen vil ikke bry seg. Jeg vil ikke spoile noe, men det er et morsomt øyeblikk i spillet hvis dere spiller som to av samme karakter. Vi gir dere full frihet."

Gotham Knights

Relaterte tekster

0
Slik starter Gotham Knights

Slik starter Gotham Knights

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Filmselskaper har etter hvert fått for vane å offentliggjøre de første minuttene av storfilmene sine i håp om å gi enda flere lyst til å se resten, noe som ikke er...Loading next content