Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Ghosts

GR Friday Nights spiller Call of Duty: Ghosts

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til fredagen er det igjen duket for heseblesende oppgjør i Call of Duty: Ghosts når GR Friday Nights starter opp spillet på Xbox 360. I premiepotten ligger nedlastbart innhold og diverse koder, og for å vinne er du nesten helt nødt til å delta. Til å begynne med kan du legge til GRFridayNights på Xbox Live, og for mer informasjon kan du sjekke ut GR Friday Nights på Facebook.

Fredag er altså dagen, og vi begynner klokken 17.00 på våre live-sider like etter at GR Live er ferdig med nyhetene sine klokken 17.00.

Call of Duty: Ghosts

Relaterte tekster

Call of Duty: GhostsScore

Call of Duty: Ghosts

ANMELDELSE. Skrevet av Johannes Leander

Året utgave av verdens mest eksplosive spillserie dundrer i dag ut i butikkhyllene, og vi har selvfølgelig satt karakter...

0
Siste runde med CoD: Ghosts i morgen

Siste runde med CoD: Ghosts i morgen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

GR Friday Nights starter opp Xbox One for å ta en siste runde i Call of Duty: Ghosts sammen med dere. Neste uke er det som kjent duket for inntoget til Call of Duty:...Loading next content