Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Ghosts

GR Friday Nights spiller COD: Ghosts på PS4 i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som du ser av overskriften skal dagens GR Friday Nights altså foregå på Playstation 4. Vi starter å spille klokken 17.00 - etter en times gjennomgang av ukens viktigste saker. I premiehaugen ligger det massevis av DLC-koder, og for å sikre deg noen av disse må du legge til GRFridayNights på PSN og spille godt i ettermiddag.

Det hele begynner med nyheter klokken 16.00 på våre live-sider, og i mellomtiden kan du finne ut mer om spillingen på GR Friday Nights' Facebook-side.

Call of Duty: Ghosts

Relaterte tekster

Call of Duty: GhostsScore

Call of Duty: Ghosts

ANMELDELSE. Skrevet av Johannes Leander

Året utgave av verdens mest eksplosive spillserie dundrer i dag ut i butikkhyllene, og vi har selvfølgelig satt karakter...

0
Siste runde med CoD: Ghosts i morgen

Siste runde med CoD: Ghosts i morgen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

GR Friday Nights starter opp Xbox One for å ta en siste runde i Call of Duty: Ghosts sammen med dere. Neste uke er det som kjent duket for inntoget til Call of Duty:...Loading next content