Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Berserk and the Band of the Hawk

GR Live i dag: Berserk and the Back of the Hawk

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det virker som om alt klaffet da Omega Force, utviklerne bak Dynasty Warriors-serien, fikk i land en avtale om å lage et spill basert på Berserk-mangaen. Berserk and the Back of the Hawk slippes i morgen, og vi mener at Omega Force har lykkes med å innfri de høye forventningene.

For å vise deg hva vi mener skal Sophia spille det i dagens sending av Gamereactor Live, så stikk inn på våre livesider fra klokken 16.00.

Berserk and the Band of the Hawk

Relaterte tekster

1
Her er fiendene i Berserk

Her er fiendene i Berserk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Berserk er det neste spillet fra Dynasty Warriors-studioet Omega Force. Det er basert på mangaen med samme navn, og Omega lover at dette vil bli deres blodigste og mest...

2
Her er den første teaseren for Berserk

Her er den første teaseren for Berserk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For et par dager siden kunne vi lese ryktene om at Omega Force skulle annonsere et nytt spill på E3, og at det mest sannsynlig ville handle om Berserk. Nå vet vi at det...Loading next content