Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Quake

GR Live sjekker hvor mye penere Quake er klokken 16

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en helg med QuakeCon-streamer passer det godt å starte uken med å sjekke ut spillet som faktisk ga navnet til messen og vi faktisk fikk nytt fra under årets messe, nemlig Quake. For det viste seg at altså at Nightdive, MachineGames og id Software altså har pusset opp det tjuefem år gamle spillet på PC og dagens konsoller. Med både forbedrede og faktisk nytt innhold er gjengen i GRTV nysgjerrig på karaktermodeller er det ikke rart at gjengen i GRTV er nysgjerrig på om spillet holder seg godt i disse dager, så da blir det tid for å finne svar på dette i dagens stream. Som vanlig kan du se det hele fra klokken 16 på GR Live-siden og andre streamingtjenester.

Quake

Relaterte tekster

0
Sjekk ut Quake med Ray Tracing

Sjekk ut Quake med Ray Tracing

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Vi vet allerede at såkalt Ray Tracing fundamentalt kan endre følelsen og utseendet til et spil, og vi har sett flere gode eksempler på dette. Ikke minst fra Nvidia selv...Loading next content