Norsk
Gamereactor
nyheter

Gran Turismo 4 - nå uten online muligheter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På dagens pressekonferanse ved Tokyo Game Show kunne Sony avsløre at Gran Turismo 4 slippes i år, i både Japan, USA og Europa, men at spillet samtidig lanseres uten online-delen. Dette gjøres fordi Sony vil ha spillet klart til det massive julesalget. Japanerne får spillet 3. desember, mens amerikanerne og vi europeere får spillet 14. desember. Det spekuleres også i om spillet ikke slippes før 17. desember på disse breddegrader.

Ifølge Sony vil de lansere en online-versjon i 2005, men det fortelles ikke noe konkret om hvordan dette fungerer eller hva den vil koste. Det er en skam at Sony nå slipper GT4 uten online muligheter, spesielt sett i lys av den kommende redesignede PS2'en, som selges med innebygget modem.

Hos Nordisk Film Interactive, som er distributør av PlayStation og Sonys egenutviklede spill, er de naturligvis lei for dette. Marc Skouborg sier:

"GT har alltid stått for perfeksjon. Hvert nytt spill i serien har satt nye høye standarder for racing-genren. Våre onlineplaner for GT er like ambisiøse som selve serien og krever derfor en sofistikert service support for å levere best mulig spillopplevelse. På nåværende tidspunkt har vi innsett at vår service support og tekniske setup ikke er ferdigutviklet til å levere den ultimate online-opplevelsen."

Og han fortsetter:

"Hva angår onlinespill generelt, bakker SCEE sterkt opp om online gaming. SCEE har 11 spill til utgivelse frem til jul, hvor ca. halvparten inneholder online features. Online-valget for GT4 er truffet av Polyphony selv og skyldes bare deres strenge interne krav om perfeksjon ved alle deres produkter."Loading next content