Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 6

Gran Turismo 6 solgte kun 2,3 millioner kopier

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gran Turismo-serien har vært meget god butikk for Sony de siste 15 årene, med samlede salgstall på hele 72 millioner eksemplarer. Likevel står det siste spillet i serien, Gran Turismo 6, for en svært liten andel av dette salget.

Faktisk har det kommet frem at spillet, som ble sluppet til Playstation 3 slev om mange forventet det til Playstation 4, kun har blitt slogt i ca. 2,3 millioner eksemplarer. Dette er vesentlig mindre enn de 11 millionene som ble solgt av Gran Turismo 6 og det er også mindre enn de 2,5 millionene som er solgt av PS4-spillet Driveclub.

Isolert sett er naturligvis ikke salgstall på 2,3 millioner regnet for å være spesielt lite, men i en så etablert serie som Gran Turismo er det naturligvis langt under forventningene.

Nå skal det neves at disse tallene stammer fra ca. et år siden. Hvis vi ikke har misforstått kom de frem i lyset i forbindelse med en rettsak mot Sony, der det ble hevdet at det japanske selskapet hadde brukt andres merkevarer uten tillatelse. Når det er sagt er det lite som tyder på at Gran Turismo 6 har hatt en stor salgsboom det siste året, så det er fortsatt rimelig å anta at spillet har solgt vesentlig mindre enn sine forgjengere.

Burde Sony ha jobbet litt lengre med Gran Turismo 6 og sluppet det til PS4 i stedet?

Gran Turismo 6Gran Turismo 6

Relaterte tekster

Gran Turismo 6Score

Gran Turismo 6

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Blichfeldt

Polyphony Digital er klare med den sjette delen i Gran Turismo-serien, og vi har sjekket om de lykkes med å få den tilbake på rett spor...

1
Editoren til Gran Turismo 6 endelig ute

Editoren til Gran Turismo 6 endelig ute

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Her er gode nyheter til deg som fortsatt spiller Gran Turismo 6 og gjerne skulle ha testet den bane-editoren utviklerne har lovet. Tillegget er nå ute, og den Gran...

0
GT Academy returnerer i 2015

GT Academy returnerer i 2015

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Sony har nettopp annonsert den syvende sesongen av GT Academy, altså konkurransen som tar sikte på å transformere talentfulle Gran Turismo 6-fans om til ekte...Loading next content