Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 4 Mobile

Gran Turismo kommer til PSP

800 biler, 35 baner og 4 player ADHOC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Polyphony Digital - kjent for den ekstremt realistiske bilserien Gran Turismo - kunngjorde på pressekonferansen til Sony at de nå kommer med GT til PSP. Det nye spillet - kalt Gran Turismo PSP - vil ankomme samtidig med PlayStation Portable Go den 1. Oktober 2009.

Spillet vil innholde en utrolige 800 biler(!), 35 baner og 60 variasjoner av disse banene. Spillet innholder også en rekke moduser som time trials, oppdrag, vanlig race, turneringer og drifteoppgaver. Og ikke nok med det, spillet kan spilles med tre venner over ADHOC! De har verken bekreftet eller avkreftet om det bare blir nedlastning, eller kommer på UMD. Uansett blir dette en tittel å se frem til.

Sjefen bak Polyphony Digital - Kazunori Yamauchi - sa også at spillet vil kjøre i 60 bilder per sekund.

Gran Turismo 4 Mobile

Relaterte tekster

Gran Turismo 4 MobileScore

Gran Turismo 4 Mobile

ANMELDELSE. Skrevet av Hans Frederik Bjarkøy

Etter nesten seks år i utvikling dukker Gran Turismo opp på PSP. Vi sendte Hans Frederik ut på kjørebanen for å teste Polyphonys siste bidrag til serien.

Gran Turismo PSP

Gran Turismo PSP

FORSPILL. Skrevet av Richard Imenes

Den velrenommerte racingserien er snart klar for å rulle ned i lomma di og innta Sonys bærbare spillemaskin. Men hva kan vi egentlig forvente oss? Richard Imenes forteller...Loading next content