Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport tar oss til Saint-Croix Circuit med mikrotransaksjoner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke ga Polyphony Digital oss noen ganske klare hint til noe av det som ville være inkludert i den kommende Gran Turismo Sport-oppdateringen, og i dag er det tid for å finne ut akkurat hva vi får kose oss med.

Som flere forventet etter å ha sett den meget korte teasertraileren vil vi endelig få kjøre rundt på Saint-Croix Circuit etter å ha lastet ned dagens oppdatering. Dette får vi selvsagt noen nye biler å gjøre med også, og selv om silhuettene fra forrige uke ødela enkelte overraskelser er det flere andre godbiter blant de sju utvalgte:


  • 1991 Mazda 787B

  • 1962 Ferrari 250 GTO CN.3729 GT

  • 1991 Honda Beat

  • 2002 Daihatsu Copen Active Top

  • 2015 Honda S660,

  • 2017 Mercedes-AMG F1 W08 EQ Power+

  • Ford GT LM Spec II Test Car

I tillegg til dette får vi nye ting å pynte hjelmene og draktene våre med og muligheten til å ha med avatarer i Scapes. Utviklerne har også ombestemt seg når det gjelder mikrotransaksjoner. De kan nemlig fortelle at flere av spillets biler gradvis vil bli tilgjengelige for kjøp på PlayStation Store, noe de slettes ikke hadde planer om da spillet ble lansert.

Du kan se alt dette, utenom mikrotransaksjonene, i traileren under, og prøve det ut selv i dag.

HQ
Gran Turismo Sport

Relaterte tekster

1
Gran Turismo SportScore

Gran Turismo Sport

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har kost seg med Polyphony Digital sitt inntog på PlayStation 4, men synes samtidig at serien henger litt etter konkurrentene.Loading next content