Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto AI-modderens prosjekt fjernet av Take-Two

Modusen Sentient Streets gjør det mulig å chatte med NPC-er.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En Grand Theft Auto-modder hevder at Take-Two har lagt ned arbeidet deres. Modderen er kjent som Bloc, og i et nytt innlegg på sin YouTube-kanal forklarte de at prosjektet deres ikke var mer på grunn av en påstått nedleggelse fra Take-Two.

Sentient Streets gjorde det mulig for spillerne å chatte med NPC-er gjennom mikrofonen. Alt fra kultmedlemmer til politifolk, spilleren kunne oppleve ulike personligheter som kunne svare spilleren på mange forskjellige måter.

Bloc sier imidlertid at Rockstars morselskap Take-Two har fjernet prosjektet deres, og skriver i innlegget på YouTube-kanalen sin at "Take-Two Interactive slo til mot kanalen min med copyright-streik om videoen min om GTA V-mod, og YouTube fjernet videoen umiddelbart uten å gi meg noen sjanse til å forklare meg."

"Årsaken til denne fjerningen som Take-Two Interactive viste YouTube, var at jeg brukte deres programvare (GTA V) i videoen. Ingen fra Take-Two Interactive kontaktet meg og spurte meg om noe som helst før dette, de bare fjernet videoen uten videre. For to dager siden ble kontoen min på Netlify også suspendert. Jeg brukte Netlify til å hoste installasjonsveiledningen for modden. Jeg tok kontakt med e-postadressen som var oppgitt på YouTube (som var en e-postadresse fra Take-Two), i håp om at det kunne være en liten misforståelse eller at de kunne forklare hva som lå bak. Kanskje skjedde dette automatisk, men alt tyder på en bevisst manuell DMCA-forespørsel fra dem. Jeg fikk heller ikke noe svar tilbake. Det ser ut som om de bare angriper modden fra alle fronter."

Bloc gikk også til angrep på Rockstar og den nylige Red Dead Redemption-porteringen og sa: "I stedet for å jakte på små modifikasjoner, bør [Rockstar] kanskje fokusere på å lage ordentlige remakes med bedre prispolitikk eller slutte å fjerne biler fra GTA Online for å selge de samme bilene til andre."

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content