Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto IV-karakter er tilbake i GTA Online

Denne Ballad of Gay Tony NPC-en klarte å stjele hver eneste scene han var med i.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En velkjent figur fra Grand Theft Auto IV-utvidelsen The Ballad of Gay Tony vender tilbake til serien i en oppdatering til Grand Theft Auto Online. Yusuf Amir, eiendomsutvikleren fra utvidelsen, kommer til Los Santos.

Ifølge Rockstars Newswire kommer Amir til å gi GTA Online-spillerne noen nye actionfylte ran, der de får ansvaret for å stjele noen luksuriøse biler for å bidra til å oppfylle Amirs behov for de finere tingene i livet.

Selv om Rockstar kommer til å offentliggjøre mer informasjon om Grand Theft Auto VI denne måneden, ser det ikke ut til at Grand Theft Auto Online blir liggende ute i kulden ennå, og fansen vil fortsatt kunne glede seg til en betydelig oppdatering i desember.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content