Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto Online kvitter seg med viktig funksjon på PS4/Xbox One.

Nye oppdateringer vil fortsatt komme til disse plattformene, men det vil koste.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rockstar mener at de er i ferd med å nå grensen for hva som er mulig for Grand Theft Auto Online på Xbox One og PS4. I arbeidet med å gi oss oppdateringer på disse plattformene må vi derfor si farvel til en viktig funksjon: klippeditoren.

Som Rockstar avslører i et nytt blogginnlegg, kommer funksjonen til å bli fjernet den 20. februar på Xbox One og PS4. Den vil fortsatt være tilgjengelig som vanlig på PS5- og Xbox Series X/S-versjonene av spillet, men hvis du har noen pågående prosjekter på en eldre generasjons rigg, er det på tide å fullføre dem.

"Etter hvert som vi begynner å nærme oss grensene for hva som er mulig innenfor den tekniske kapasiteten til forrige generasjons konsoller, tar vi nødvendige skritt for å muliggjøre fremtidige GTA Online-oppdateringer på PlayStation 4 og Xbox One", skriver Rockstar. "Denne oppdateringen vil bidra til å sikre stabiliteten på disse plattformene og holde dem oppdatert med GTA Online-tillegg så lenge som mulig."

Det virker som om det er en ikke så fjern fremtid der teknologien til PS4 og Xbox One rett og slett ikke tillater flere oppdateringer, men vi håper at spillene kan sørge for at spillere av den eldre generasjonen føler at de ikke blir utelatt så lenge som mulig.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content