Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto Online-betaen avslører kuttede funksjoner

Det er vanskelig å tro at det er mye innhold som er kuttet ut i dette massive spillet, men det er noen få ting Rockstar har utelatt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En ny video viser en 10 år gammel betaversjon av Grand Theft Auto Online, og gir oss et innblikk i den tidlige versjonen av spillet og noe av innholdet som senere ble kuttet ut før den endelige utgivelsen.

Det ser ut til at vi ville ha fått et helt annet brukergrensesnitt i Grand Theft Auto Online, noe som ville ha vært spesielt tydelig når man stiger i nivå. Dessuten ville vi fått to nye gjengkontakter i Al Carter og Edgar Carlos, som representerer henholdsvis Lost MC og LS Vagos.

Du kunne også tilkalle gjengforsterkninger ved behov mens du streifet rundt i Los Santos' gater, og du kunne ha opptil fem figurer på ulike lagringsfiler. Når du gjorde det, var det også en oversikt over hvem som drepte deg, med hvilket våpen og så videre. I dag ville du sannsynligvis ikke trengt det, ettersom de fleste dødsfallene i GTA Online kommer fra supermega-lasere som er kjøpt av de som er villige til å bruke millioner på Shark Cards.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content