Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V blir større og penere på PS5 og Xbox Series X

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony startet kveldens State of Play-sending med en annonsering som mange nok hadde forventet til en viss grad, men som uansett hadde noen overraskelser på lur.

Rockstar kunne nemlig ikke bare bekrefte at Grand Theft Auto V skal komme til PlayStation 5 og Xbox Series X i andre halvdel av 2021, men også at disse utgavene skal by på en rekke tekniske og visuelle forbedringer som "utnytter de nyeste maskinene til fulle".

GTA Online-spillere kan også se frem til eksklusivt innhold på de kommende konsollene, og vil faktisk kunne kjøpes separat rundt samme tid. Denne utgaven vil være gratis for alle PlayStation 5-eiere de første tre månedene.

Dette betyr uansett ikke at vi må vente på kule ting. Alle PlayStation Plus-medlemmer vil få GTA$1,000,000 på Maze Bank-kontoen hver måned frem til GTA Online blir tilgjengelig på PS5. Dermed venter det minst 12,000,000 uten å gjøre noe som helst.

Utviklerne hinter også til at det skal komme mer historieinnhold til spillet i traileren, men nærmere informasjon om dette skal "annonseres senere".

HQ
Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content