Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V fikk nesten en Trevor-utvidelse

DLC-en skulle ha gitt Trevor James Bond-behandling.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi vet allerede at det var noen interessante planlagte DLC-er for Grand Theft Auto V før Rockstar bestemte seg for å skrote dem, men tilsynelatende hadde en utvidelse kommet et godt stykke før den ble lagt i søpla.

I en nylig livestream med Grand Theft Auto V-skuespilleren Ned Luke avslørte Trevors skuespiller, Steve Ogg, at Agent Trevor - en utvidelse som ville ha sett Trevor gå helt James Bond på oss - kanskje var nærmere enn vi tror å gjøre det.

"Trevor skulle være undercover - han jobber for FBI", sa Ogg. "Og vi filmet noen av de greiene med 'James Bond Trevor' - han er fremdeles en idiot, men han gjør sitt beste for å late som om han er [en hemmelig agent]. Vi filmet noen ting, og så forsvant det bare, og [Rockstar] gjorde det aldri, de fulgte det aldri opp."

Med tanke på suksessen til Grand Theft Auto IVs enspillerutvidelser virker det merkelig at Rockstar ikke satset på noe lignende i Grand Theft Auto V, men i stedet fikk vi mye mer innhold til Grand Theft Auto Online, så det er jo det.

Grand Theft Auto V

Takk, The Loadout.

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content