Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V-lekkasje nevner Bully 2

Det er høyst usannsynlig at vi noen gang får se en oppfølger, men det var en del av Rockstars store plan en stund.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I tillegg til Grand Theft Auto og Red Dead har Rockstar noen andre store IP-er som fansen ofte ønsker seg tilbake, og Bully er en av dem. Det var et fantastisk spill, og det var en ung fyr som elsket å gjøre livet til medelever og lærere til et helvete.

Og nå har database-minere oppdaget at det er nevnt i Rockstars Grand Theft Auto V. Det er svært lite sannsynlig at dette betyr noe, ettersom spillet var i aktiv utvikling i to år før det ble stoppet. Dette har imidlertid ikke hindret folk i å håpe på en oppfølger.

Det nevnes i tillegg en Cops N' Crooks DLC for Grand Theft Auto V, men også denne er det lite sannsynlig noen gang vil se dagens lys ettersom DLC-en ble lagt ned etter George Floyds bortgang i 2020.

Tror du vi noen gang får se Bully 2?

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content