Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Inquisition

Gratis flerspillermodus til Dragon Age

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne uken kommer en gratis oppdatering til Dragon Age: Inquisition. Den inneholder blant annet den nye modusen Dragonslayer, et nytt kart og tre nye karakterer. Disse er Avvar-krigeren Skywatcher, Zither the Viruoso og Isabela the Raider Queen of the Eastern Seas. Skal vi dømme oppdateringen etter navnet, vil vi anta at det blir mye slakting av drager på deg og dine venner.

Stikk inn på spillets nettsider for mer informasjon.

Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: InquisitionDragon Age: Inquisition

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Inquisition: TrespasserScore

Dragon Age: Inquisition: Trespasser

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Bioware runder av et mektig spill med en intens og innholdsrik tilleggspakke, men hva skal vi ta oss til nå som Dragon Age: Inquisition trolig er ved veis ende?

1
Dragon Age-skaper forlater Bioware

Dragon Age-skaper forlater Bioware

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har vært en del uro i Bioware sine rekker den siste tiden. Mass Effect: Andromeda gjorde det ikke så bra som håpet verken kritiker- eller salgsmessig, noe som etter...

3
Gamereactors store julekalender - Luke 14

Gamereactors store julekalender - Luke 14

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du nå har tilbragt ni timer inne på julekalenderen og lurer om refresh-knappen i det hele tatt fungerer, så kan jeg berolige deg med at en teknisk feil på vår side...Loading next content