Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon

Gratis Forza Horizon-DLC i morgen

Tusen nye utfordringer, ti nye achievements og to nye biler. Alt til den nette sum av kroner null og niks.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det skjer ikke så fryktelig ofte, men av og til kan gamere kose seg med en godbit uten å måtte betale så mye som en krone for det. En slik dag ankommer i morgen, da utviklerne hos Playground Games akter å lansere den nye 1000 Club Expansion Pack-utvidelsen til Forza Horizon i løpet av morgendagen, til den nette sum av kroner null.

Inni pakken finner vi 1000 nye utfordringer man kan bryne seg på langs landeveien (derav navnet), ved siden av 10 achievements (totalt 250 Gamerscore-poeng) og to nye biler (en kraftig Ford F100 56-modell og en sprek RUF CTR2 95-modell). Ikke så verst gavepakke det, eller hva?

Forza HorizonForza Horizon
Forza HorizonForza Horizon

Relaterte tekster

Forza HorizonScore

Forza Horizon

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GR SE

Playground Games har lykkes med å blande Forza Motorsport og Test Drive Unlimited. Redaksjonens største racingidiot er nyforelsket...

3
Forza Horizon 2 under utvikling?

Forza Horizon 2 under utvikling?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den Playground Games-ansatte Yibo Liu skrev på sin LinkedIn-side allerede tidligere i år at han jobber med et Forza-prosjekt til neste konsollgenerasjon, skriver CVG. Men...Loading next content