Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Brink

Gratis utvidelse til Brink

Utvikleren jobber med å rette tekniske feil

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når Brink ble sluppet forrige uke ble det møtt av varierende omtaler i mediene. Mange har også opplevd en del problemer med spillet, i form av forsinkelser og tekniske feil.

Dette har Splash Damage og Bethesda tatt til etterretning, og nå meldes at de jobber med å fikse problemene gjennom en rekke programoppdateringer.

De største problemene skal allerede ha blitt tatt hånd om gjennom en konfigurasjonsendring på Xbox 360-versjonen. Denne endringen vil også gjøres for Playstation 3-versjonen når Playstation Network er tilbake.

I tillegg har en større oppdatering til PC-versjonen blitt sluppet via Valves Steam-tjeneste. Mange av feilrettingene fra denne oppdateringen skal etter sigende bli inkludert i en større konsolloppdatering i tiden som kommer.

Som et plaster på såret har Splash Damage også bestemt at spillets første utvidelsespakke vil bli gratis for alle spillere. Denne pakken er planlagt å komme i juni, og vil legge til både nye kart og nytt innhold i spillet.

Brink

Relaterte tekster

BrinkScore

Brink

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GRSE

The Ark holder seg flytende til tross for sine krigerske innbyggere, mens Splash Damage disker opp med et spill som såvidt holder hodet over vannet.Loading next content