Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Greedfall

Greedfall har passert 1 million solgte - kommer til PS5 og Xbox Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med spill som Bound by Flame og The Technomancer har Spiders Studio etter hvert fått rykte på seg for å være et slags budsjettert Bioware, og sammenligningene har bare blitt enda sterkere etter lanseringen av piratspillet Greedfall. Derfor er det godt å se at sistnevnte har vært en grei suksess.

Det franske studioet kan nemlig annonsere at Greedfall nå har solgt over en million eksemplarer. En grei måte å feire det på er å i samme slengen avsløre at det pusses opp til PlayStation 5 og Xbox Series neste år, noe som forhåpentligvis luker vekk noen av de tekniske problemene på konsollene. Nærmere informasjon om hva som forbedres vil komme nærmere lanseringen.

Greedfall

Relaterte tekster

1
GreedfallScore

Greedfall

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Spiders Studio prøver seg med enda et rollespill, men dette er faktisk deres beste hittil. Vi anmelder det spennende Greedfall.Loading next content