Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grid

Grid utsettes til oktober

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Codemasters avduket et nytt Grid for PC, PlayStation 4 og Xbox One i mai var planen at spillet ville lanseres den 13. september. Det er ikke tilfellet lenger.

Utviklerne har nemlig bestemt seg for å utsette Grid til den 11. oktober. Begrunnelsen de gir er interessant nok at spillet fikk mye ros og oppmerksomhet på E3-messen i juni, og at dette har gjort det åpenbart for dem at det fortjener mer tid i ovnen og bedre markedsføring. Så da utsetter de det altså til samme måned som Call of Duty: Modern Warfare, Ghost Recon: Breakpoint og The Outer Worlds...Greit nok at ingen av dem er i samme sjanger, men lommeboken er ikke akkurat uendelig heller.

HQ
Grid

Relaterte tekster

2
GridScore

Grid

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har tatt seg en tur ut på asfaltveier i touring-biler i Codemasters siste utgivelse.

0
Grid viser endelig gameplay

Grid viser endelig gameplay

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Flere av oss ante vel at Grid nok ikke ville lanseres i september som planlagt før Codemasters annonserte utsettelsen til oktober siden de hadde vært meget sparsomme med...

1
Grid utsettes til oktober

Grid utsettes til oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Codemasters avduket et nytt Grid for PC, PlayStation 4 og Xbox One i mai var planen at spillet ville lanseres den 13. september. Det er ikke tilfellet lenger....Loading next content