Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grounded

Grounded utvidet med Super Duper Game Update

Veps og mye nytt innhold er lagt til, og spillet er offisielt også Steam Deck-kompatibelt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var en stund siden vi fikk en større oppdatering for den fantastiske overlevelsessimulatoren .... Grounded. men nå har den kommet, og tilbyr en forbedret spillopplevelse. Oppdateringen kalles Super Duper Update og introduserer en rekke nye funksjoner, inkludert tillegg av veps, som vil gi spillerne en ekstra utfordring når de navigerer gjennom spillets miljø.

I tillegg til vepsene inkluderer oppdateringen også "mange livskvalitetsendringer, mer enn 100 nye gjenstander å lage, en helt ny Base Coziness-funksjon" og mye mer. Sjekk ut Xbox Wire for mer informasjon, og ikke glem å se traileren som viser alle de nye tingene nedenfor.

HQ
GroundedGrounded

Relaterte tekster

0
GroundedScore

Grounded

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har utforsket en enorm hage i det fenomenale Grounded, et eventyr som gir en helt ny mening til begrepet "store utfordringer".Loading next content