Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Atomega

Grow Home-skaperne avslører Atomega

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Ubisoft er kjente for å ha noen av verdens største og mest populære spill, men av og til overrasker de oss med å slippe noen mindre sjarmtroll også. To av disse er Grow Home og Grow Up, og nå er utviklerne bak disse to klare få å annonsere og lansere sitt neste spill.

De har nemlig annonsert at spillet heter Atomega, og det vil slippes til PC allerede den 19. september. Som forventet er dette et litt annerledes og særegent spill. Man kan til en viss grad si at det er en "4v4 arena shooter", men siden poenget med spillet er å samle inn så mange deler som mulig er det også mulig å vinne uten å drepe noen. Delene man samler kan både skaffes med å drepe andre spillere eller å samle dem fra omgivelsene. Presentasjonen er også ganske spesiell, noe du kan se i annonseringstraileren under.

Virker dette som noe for deg?

HQ
Atomega
AtomegaAtomegaAtomegaAtomega

Relaterte tekster

0
Grow Home-skaperne avslører Atomega

Grow Home-skaperne avslører Atomega

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft er kjente for å ha noen av verdens største og mest populære spill, men av og til overrasker de oss med å slippe noen mindre sjarmtroll også. To av disse er Grow...Loading next content