Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
PlayStation All-Stars Battle Royale

GRs fete All-Stars-turnering

Stort oppgjør mellom de nordiske landene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dagen i dag markerer startskuddet for en storslagen kamp på tvers av Norden. I samarbeid med Sony PlayStation Norge skal vi i Gamereactor utfordre våre nordiske kolleger, i en heftig Playstation All-Stars Battle Royale-turnering.

Det store oppgjøret vil gå av stabelen den 16. november, men først trenger vi din hjelp. Vi vet ganske enkelt ikke hvilken av de hardtslående råtassene vi bør spille som.

For å finne ut av dette har vi opprettet en Facebook-side der vi oppfordrer våre kjære lesere til å stemme frem den ultimate slåsskjempen, som vil bli brukt til å forsvare Norges ære i finalen.

Stemmene vil bli talt opp den 9. november og den seirende figuren vil da bli annonsert her på siden. Du har med andre ord én uke på deg, så stikk innom Facebook-siden og la stemmen din bli hørt.

Debatten om hvem som skal forsvare den norske redaksjonens ære pågår nå for fullt, og når den beste kandidaten er funnet legges vedkommende i intens hardtrening. Vi skal naturligvis holde dere oppdatert på progresjonen, fem mot den store finalen den 16. november. Selve oppgjøret vil bli filmet, og vist den 21. november.

Følg utviklingen her på Gamereactor, og på Sony PlayStation Norges Facebook-sider. La oss banke svenskene, danskene og finnene!

HQ
PlayStation All-Stars Battle Royale

Relaterte teksterLoading next content