Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tower of Guns

GRTV: "Det er som Binding of Isaac blandet med Quake"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kommende spillet Tower of Guns fra Terrible Posture Games blander rogue-elementer med klassiske førstepersonsskytespill. GRTVs eminente Gillen har snakket med mannen bak spillet, Joe Mirabello.

HQ

- Det er det nærmeste du kommer et spill som Binding of Isaac blandet med Quake. Det er en fortløpende førstepersonsskyter med klassiske spillmekanikker. Samtidig er det med mange tilfeldige elementer, tilfeldige baner, vesener, bosser, gjenstander og power-ups. Så ideen er at spillet vil kun ta en time å spille, men det kommer til å ta 30-40 forsøk før du gjennomfører det, og hver opplevelse skal føles ny og frisk.

Mirabello var tidligere en del av Copernicus-MMORPGet hos 38 Studios før han bestemte seg for å prøve lykken på egen hånd. Noen lanseringsdato for spillet tør han ennå ikke å love.

Relaterte tekster

0
Tower of GunsScore

Tower of Guns

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Hvor vanskelig kan et spill være og fortsatt være gøy? Tower of Guns presser grensene for å gi oss svaret...Loading next content