Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man: Shattered Dimensions

GRTV: Shattered Dimensions

Tre nye bilder og video

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke lenge siden Activisions Bobby Kotick uttalte at de seneste spillene med edderkoppmannen var mindre gode. Med slike uttalelser blir vi naturligvis nysgjerrige, og det blir spennende å se hva de koker opp denne gang.

Spider Man: Shattered Dimensions utvikler av Beenox og har en planlagt utgivelse i september. Vi får besøke de innerste gruvene av Marvels skattkammer, som har lovet å legge hovedfokuset på fire forskjellige univers. Vi kan blant annet se frem til Spider-Man Noir, som mest av alt kan beskrives som en blanding av Sin City og Watchmen.

Se bildene under:

Spider-Man: Shattered Dimensions
Spider-Man: Shattered Dimensions
Spider-Man: Shattered Dimensions
HQ

Relaterte tekster

Spider-Man: Shattered DimensionsScore

Spider-Man: Shattered Dimensions

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Etter fjorårets Web of Shadows opplevde vi ikke noe umiddelbart behov etter mer edderkopp, men i det nyeste Spidey-spillet er det akkurat det vi får. Bokstavelig talt.Loading next content