Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 5: Prologue

GT Academy er i gang

Har du registrert deg?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da har startskuddet gått for Sony og Nissan sin store racingkonkurranse. Konkurransen går ut på å få den raskeste rundetiden på Eiger Nordwand-banen med en Nissan Fairlady 350Z, og du kan registrere deg som deltager på deres hjemmesider.

De 20 beste tidene går videre til en Norgesfinale, der de vil kjøre mot hverandre i nettverk. Vinneren her går videre til Europafinalen i England 25. august. Her skal man kjøre om kapp på Silverstone-banen i en ekte Nissan GT-R. De to raskeste i denne konkurransen får tilbud om å gå gjennom et fire måneder langt kjørekurs, som konkluderer med at de får kjøre en Nissan 350Z i et 24 timer langt utholdenhetsløp i Dubai i januar 2009.

Relaterte tekster

Gran Turismo 5: PrologueScore

Gran Turismo 5: Prologue

ANMELDELSE. Skrevet av Per Skøien

Vi ga Per en hjelm, og kommanderte han til å kjøre seg i hjel med noen av verdens feteste biler, i forsmaken på Gran Turismo 5.

9
NM i Gran Turismo 5

NM i Gran Turismo 5

ARTIKKEL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Konkurranser i dataspill er blodig alvor. Gamereactor var tilstede da Norges raskeste Gran Turismo-sjåfør skulle kåres, og 20 deltakere kjempet hardt om seieren.Loading next content