Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption 2

GTA- og Red Dead Redemption-skaper Dan Houser forlater Rockstar

En av nøkkelpersonene bak Grand Theft Auto V, Red Dead Redemption 2, Manhunt, LA Noire, Bully og Midnight Club takker for seg i mars etter lang ferie.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Få selskaper er så velkjente i spillindustrien som det høyt aktede, om ikke legendariske, Rockstar Games. Selv med tusenvis av ansatte er det spesielt to personer som har utmerket seg hos de fleste, og det er grunnleggerne Houser-brødrene, Sam og Dan. Man kan derfor trygt si at nattens annonsering markerer slutten på en æra.

Take-Two Interactive, Rockstars moderselskap, kan nemlig kunngjøre at Dan Houser forlater Rockstar Games. Den yngste broren sin siste dag på kontoret vil være offisielt være den 11. mars.

Meldingen viser dog også hvor hemmelighetsfulle folkene i Rockstar er siden den avslører at han faktisk har vært på "ferie" siden våren 2019. Ikke akkurat overraskende eller ufortjent med tanke på at det var Dan som fortalte om over hundre timers arbeidsuker før lanseringen av Red Dead Redemption 2 i 2018. Han skal derfor ha mange takk for å ha gitt oss noen fantastiske spill gjennom over tjue år. Nå får tiden vise hvordan Rockstar blir med bare halvparten av brødreparet.

Red Dead Redemption 2

Relaterte teksterLoading next content