Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA V kommer fysisk til PS5 og Xbox Series denne måneden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig ble Gran Theft Auto V lansert for fjerde gang (hvis man teller med PC-lanseringen), denne gangen på PlayStation 5 og Xbox Series. Det skjedde via en digital lansering, men snart vil man kunne finne fysiske utgaver av spillet til disse nye maskinene på butikkhyllene.

Rockstar selv har nemlig avslørt at fysiske utgaver av GTA V til PS5 og Xbox Series blir lansert 12. april. Prisen er satt til €39.99, og det er dermed mye billigere å kjøpe det på de digitale butikkene. Det ser ikke ut til å være noen ekstra goder ved å kjøpe den fysiske utgaven heller.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content