Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA V var det mest sette spillet på Twitch i 2021

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I 2021 ankom det store nye titler som Valheim og New World, og relativt nye spill fortsatte å vokse seg større og større som Fortnite og Call of Duty: Warzone. Men det var ingen av disse som var det mest sette spillet på Twitch i løpet av året - det var Grand Theft Auto V.

IGN kan bekrefte at Grand Theft Auto V inntar topplassen blant de mest sette spillene på Twitch-plattformen med en total på 2,1 milliarder sette timer. Det representerer en markant stigning, ettersom spillet presterte 764 millioner strømmede timer i fjor.

Heretter følger League of Legends med 1,8 milliarder sette timer, etterfulgt av Fortnite, Valorant, Minecraft og Call of Duty: Warzone. Det mest populære nye spillet var New World, som dog "bare" presterte 259 millioner sette timer.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content