Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
GTR 2

GTR 2 - demo klar

Endelig skal vi selv få burne asfalt!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Min beste venn for øyeblikket er uten tvil den svenske utvikleren SimBin. Nå har de nettopp meddelt at det ligger klar en demo fra deres kommende GTR 2 diversen nettsider og gjett om undertegnende gleder seg stort til å sette seg bak rattet og burne rått og brutalt på racerbanen. GTR 2 er oppfølgeren til den mest komplekse bilsimulatoren til dags dato og SimBin lover oss en enda mer av det gode, med bedre fysikk/kjøreegenskaper, rå skademotor kombinert med flott og detaljert grafikk (hva mer kan vi vel ønske oss?). Så når arbeidsdagen min er over, kan du være trygg på at jeg sitter og koser meg med spillet mens Logitechs Momo ratt virkelig får kjørt seg i sommervarmen.

HQ

Er du selv interessert i å teste demoen, ja så klikk deg inn på linken nedenfor - hva venter du på:

GTR 2 - demo klar innafor

Mer info om spillet finner du inn på den offisielle nettsiden

Flere nyheter om spillet finner du inn her

GTR 2
GTR 2
GTR 2
GTR 2
GTR 2
GTR 2

Relaterte tekster

7
GTR 2Score

GTR 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Engelin

Petter har nok en gang fått kjørt seg med Simbins GTR-spill og denne gangen svir Petter dekkene i GTR 2.Loading next content