Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Killzone: Shadow Fall

Guerrilla Games stenger serverne til Killzone: Shadow Fall og Killzone: Mercenary

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av de mer imponerende lanseringstitlene for PlayStation 4 var førstepersons skytespillet Killzone: Shadow Fall fra nederlandske Guerrilla Games. Imidlertid har studioet siden gått videre til større (og kanskje bedre) ting med Horizon-serien, hvis site kapittel var Horizon Forbidden West fra tidligere i år.

Det betyr også at Guerrilla Games ikke lenger prioriterer sine eldre serier, og dette går nå utover nettserverne til Killzone: Shadow Fall og PS Vita-tittelen Killzone: Mercenary.

På Twitter melder Guerrilla Games at serverne for de to spillene stenges 12. august. Selv om online-kamper ikke lenger vil være tilgjengelige, kan du fortsatt nyte spillenes enspillerkampanjer.

Killzone: Shadow Fall

Relaterte tekster

Killzone: Shadow FallScore

Killzone: Shadow Fall

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Halo blandes med Half-Life, Prey og Deus Ex når Guerrilla Games gir slipp på grunnoppskriften og byr på en annerledes opplevelse...

1
Guerrilla ber om din hjelp

Guerrilla ber om din hjelp

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Guerrilla har lagt ut en stor undersøkelse med massevis av spørsmål angående spillvaner og meninger om deres spill. De skriver spesifikt at de nå ønsker din hjelp til å...Loading next content