Norsk
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Guerrilla har 16 Horizon-"planer" på trappene

Det ser ikke ut til at franchisen kommer til å forsvinne med det første.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Guerrilla har bekreftet at de har store planer for Horizon-franchisen, og de jobber med 16 av disse franchisene akkurat nå, enten direkte eller sammen med et annet studio.

Ikke alle disse planene er nye spill eller utgivelser, som Guerrilla Games' studiodirektør Jan-Bart van Beek bekreftet overfor GamesRadar, men en god del av dem er det. Vi har for eksempel flerspillerspillet Horizon og en direkte fortsettelse av Aloys historie.

Utenom videospillene har vi selvfølgelig også TV-serien Horizon, som skal produseres av Netflix. Selv om 16 planer kan høres mye ut, har Horizon allerede vist seg å være en stor suksess, og Sony ønsker tydeligvis at det skal være en stor del av fremtiden.

Horizon Forbidden West

Relaterte tekster

0
Horizon Forbidden West - Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West - Burning Shores

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aloys historie ser bedre ut enn noensinne og forbedrer noen aspekter av grunnspillet, men mangler fortsatt det spesielle som ville stoppet det fra å forsvinne inn i skyggen av kommende spill.

0
Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Et av de peneste spillene på markedet gjør alt bedre enn forgjengeren, men strever fortsatt litt med å skille seg ut.Loading next content