Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guitar Hero

Guitar Hero II annonsert

Flere riff og langt hår i anmarsj

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi spiller stadig Guitar Hero daglig så nyheten om at Harmonix og engelske RedOctane allerede er i gang med en oppfølger er både overraskende og helt fantastisk.

HQ

Guitar Hero II byr ifølge de første opplysninger på mer enn 55 forskjellige musikknumre, hvorav mye skal være Heavy Metal. Gjengen har også meddelt at toeren vil inneholde en 2-spiller co-op funksjon som gjør det mulig f.eks. selv å spille soloen i et givent nummer, mens en venn så tar seg av rytmeguitaren.

Harmonix beskreftet i samme moment at plastikkguitaren også kan brukes i neste utgave av Guitar Hero og at det ikke er bruk for å innvestere i nytt utstyr. Guitar Hero II vises ifølge de første opplysninger frem på dette års E3-messe i Los Angeles.

Har du enda ikke fått lest vår omtale av det første spillet, så kan det gjøres her (Petter Engelin har slengt med sitt lange hår og spilt fete låter på sin guitar)

... stay tuned for more!

Omtale av Guitar Hero

Guitar Hero

Relaterte tekster

5
Guitar HeroScore

Guitar Hero

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Engelin

Petter løper rundt på redaksjonen i bar overkropp og en liten svart plastgitar rundt halsen og skriker "You take a mortal maaaeen, And put him in control!"Loading next content