Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guitar Hero

Guitar Hero II i november

Rush, Anthrax og Guns

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Så er det godt nytt fra Red Octane som kan bekrefte at oppfølgeren til det stilige og annerledes musikkspill Guitar Hero, nemlig Guitar Hero II, er på gaten i midten av november måned.

HQ

Ut over alle de nye stykker musikk som toeren byr på, så gir Guitar Hero II deg også muligheten for å dele instrumentene ut mellom deltakerne som så kan jamme sammen på en mer realistisk måte. Det vil si at din venn kan ta seg av rytmeguitaren, mens du selv fyrer av en solo.

Datoen det er snakk om er 24. november og da kan alle Guitar Hero-fans løpe ned til butikken å kjøpe dette fete spillet.

Nå har vi fått vite litt mer om hvilk låter som kommer til å finnes med i den etterlengtede oppfølgeren til det suverene musikkspillet Guitar Hero. Her er den første delen av låtlisten:

De som kommer med:
Anthrax "Madhouse"
Black Sabbath "War Pigs"
Butthole Surfers "Who Was in My Room Last Night?"
Drist "Arterial Black"
Guns N' Roses "Sweet Child O' Mine"
KISS "Strutter"
Lynyrd Skynyrd "Freebird"
Reverend Horton Heat "Psychobilly Freakout"
Rush "YYZ"
Van Halen "You Really Got Me"

Muligens kommr med:
Motley Crüe "Shout at the Devil"
Stone Temple Pilots "Tripping on a Hole in a Paper Heart"

"Strutter" er et bra valg av Kisslåt. "Sweet Child" er et bra valg av Guns-låt og YYZ er et strålende valg av Rush-låt (Neil Peart er min husguuuuud). Dremot skulle Harmonix uten tvil ha valgt "Panama" istedet for "You Really Got Me" fra Van Halen og "NiB" fra Sabbath istedet for "Warpigs". Positivt er dog at ryktet sier at Mötley kommer til å bli inkludert på lik linje med Stone Temple Pilots.

Nå håper vi bare på "Queens is in Love" med Yngwee Malmsteen og "Highway Star" med Deep Purple.

Hva er dine favoritter?

Mer info om spillet finner du inn på den offisielle nettsiden

Flere nyheter om spillet finner du inn her

Guitar Hero
Guitar Hero
Guitar Hero
Guitar Hero
Guitar Hero
Guitar Hero

Relaterte tekster

5
Guitar HeroScore

Guitar Hero

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Engelin

Petter løper rundt på redaksjonen i bar overkropp og en liten svart plastgitar rundt halsen og skriker "You take a mortal maaaeen, And put him in control!"Loading next content