Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gun Gun Pixies

Gun Gun Pixies annonsert til Nintendo Switch

Tilbake i 2017 lanserte Gun Gun Pixies til PS Vita, men bare i Japan. Nå kommer det hit også, til både Switch og PC.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Tilbake i 2017 lanserte Gun Gun Pixies til PS Vita, men bare i Japan. Sannsynligvis mest pga de litt erotiske japanske temaene, men også fordi det rett og slett er et ganske snålt spill. Men nå, to år senere har PQ Games annonsert at de bringer Gun Gun Pixies vestover. Vi får ikke en PS Vita-versjon, men vi får i hvert fall spillet på PC og Nintendo Switch.

Spillet lar deg kontrollere to veldig små jenter fra high-tech-planeten Pandemo, som å besøker jorden for å studere menneskers forhold til hverandre. Dette fører til at karakterene sniker seg inn i skoleområdet for å spionere, noe som egentlig bare er en unnskyldning for å se på mens jentene skifter klær.

'Pixie'-jentene må også unngå å bli most av mennesker, samhandle med dem og samle diverse ting. Gun Gun Pixies lanseres senere i år og det blir også en samlerutgave tilgjengelig. En trailer for Switch-versjonen finner du under.

Er du interessert i merkelige eventyrspill som dette?

HQ
Gun Gun Pixies

Relaterte teksterLoading next content