Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gwent: The Witcher Card Game

Gwents Crimson Curse-utvidelse får full trailer

Utvidelsen ble teaset og avslørt tidligere denne måneden. Nå har de kommet med en ny trailer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne måneden avslørte CD Projekt Red Crimson Curse-utvidelsen til Gwent: The Witcher Card Game, og nå har vi fått en helt ny trailer for å forberede oss på gjensynet med Dettlaff van der Eretein.

I traileren får vi se noen av kortene i aksjon samt noen passende skumle filmklipp, og utvikleren har til og med tatt seg tid til å avsløre forhåndsbestillings-bonusen for utvidelsen. Frem til 28. mars kan man forhåndsbestille en bonuspakke for å få den legendariske Blood Armor til Unseen Elder, card back med DLC-temaet, og 40 Crimson Curse Kegs, hvor hver av dem inneholder fem eksklusive kort fra utvidelsen.

DLCen i seg selv er en gratis oppdatering som kommer 28. mars, så du trenger ikke å betale ekstra for den. Om det høres ut som noe for deg, ta en titt på kortene, ferdighetene og mer i traileren nedenfor.

Har du markert 28. mars på kalenderen din?

HQ
HQ
Gwent: The Witcher Card Game

Relaterte teksterLoading next content