Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rift

Hackere angriper Rift

Skal ikke ha sikret seg kredittkortinfo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Trion Worlds har meddelt at deres nettrollespill Rift har blitt utsatt for et hackerangrep.

Hackerne skal ha brutt seg inn i spillets database og fått tilgang til spillernes brukernavn, krypterte passord, fødselsdatoer og e-post-adresser. De skal også ha sikret seg utløpsdatoene samt de første fire og de siste fire sifrene i kredittkortnumrene.

Ifølge Trion Worlds er det imidlertid ingen grunn til panikk, da piratene ikke skal ha fått med seg komplett kredittkortopplysninger så langt de kan se.

Utvikleren har likevel valgt å å nullstille alle spillernes passord, og oppfordrer spillerne til å lage et nytt neste gang de skal logge seg på.

Til tross for datainnbruddet driftes spillet som normalt, men som et plaster på såret vil alle spillere få tre dagers gratis spilletid. Alle vil også motta en Moneybags' Purse innad i spillet. Denne gir deg en bonus på 10% på alle pengene du finner i spillet.

Rift

Relaterte tekster

3
Rift blir gratisspill

Rift blir gratisspill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

I en sjanger som er i ferd med å bli oversvømmet av gratisspill er det vanskelig å skulle holde ved like tradisjonelle betalte nettrollespill. Stadig flere titler har...

1
Førsteinntrykk: Rift

Førsteinntrykk: Rift

ARTIKKEL. Skrevet av Kim Visnes

Et nettrollespill med potensial til å kapre mang en sliten World of Warcraft-spiller. Kim Visnes deler inntrykkene sine.Loading next content